Windows9tr.Com içinde Arama

29 Haziran 2013 Cumartesi

Windows 8.1 Enterprise Sürümü Yeni Özellikleri



Daha öncede belirtiğim gibi Windows 8.1 güncelleştirmesi 26 haziranda yani bir aydan daha az bir sürede yayımlanacak.Bir çok yeni özelliği şimdiden kestirebiliyoruz.Ama Windows 8.1 Enterprise sürümü için bunu söylemek pek mümkün değil.Enterprise sürümdeki yeni özellikler nelerdir ? Microsoft resmi sitesinde yayımlanan bir bildiriye göre bu sürümde de bir çok yenilik olacak.Onları aşağıda listeledik.


Windows 8.1 Enterprise


Windows 8.1 Enterprise Sürümü Yeni Özelikler 





Windows 8.1 güncellemesinden sonra Enterprise sürümü için bilmeniz gereken en önemli şey tüm değişiklikleri dilerseniz geri alabilecek olmanızdır.Şimdi neler yeni bir göz atalım;





Wi-Fi hızlı çıktı alma: Windows 8.1 kablosuz desteği olan yazıcılara hiç bir ek yazılım bulunmadan bağlanabilecek ve direk olarak çıktı alabilecek.





Gizlilik (Proxy): Kesin olmamakla beraber güvenli bağlantı desteğinin geleceği söyleniyor.Tabi tam olarak ne kadar kapsamlı olduğunu şuan bilmiyoruz.





Uygulamaların güncellenmesi: Windows 8'de uygulamaları güncellemek için mağaza fayansın da bildiri çıkıyor ve biz dilersek uygulamalara gelen güncellemeleri yükleye biliyorduk.Windows 8.1 ile uygulamalar arka planda otomatik olarak yüklenecek.Tabi bu özelliği el ile güncelleme seçeneğini seçerek değiştirebiliyoruz.





Geniş bant: Geniş bant bağlantı desteği gelecek.





Vpn servisi: Tam netlik kazanmamak ile birlikte sanırım Microsoft ücretli olarak VPN servisi desteği verecek.





Şifreleme: Daha önce Windows RT ve Windows Phone 8 üzerinde bulunan aygıt şifreleme özelliği Windows 8'in tüm sürümlerinde bulunacak.





Gelişmiş İnternet Explorer: Microsoft'un popüler tarayıcısı Explorer güncelleme ile Explorer 11 olarak yeni güncelleme ile gelecek.Daha hızlı yükleme süresi, grafiklerde daha az gecikme gibi yenilikler olduğu söyleniyor.





Casus Yazılım Güvenliği: İnternet Explorer 11 ile Windows 8.1 üzerinde Anti casus yazılım aracı tümleşik gelecek.Zararlı kodlar karşıdan çalıştırılmadan engellenebilecek.





Modern UI: Başlangıç ekranında köklü değişiklikler yapılması bekleniyor.Özellikle tasarım tamamen değişebilir.





Masaüstü ve Başlat Ekranı: Windows 8.1 başlat ekranı için daha çekici arka planlar ve daha fazla renk sunacak.Uygulama listesi açıklayıcı ve bilgilendirici olacak.





Ayarlar: Windows 8.1'de çok daha kolay bir şekilde bilgisayar ayarlarına ulaşabileceksiniz.





Başlat Menüsü: Başlat menüsü Windows 8 ile birlikte tamamen kaldırılmıştı.Windows 8.1 ile başlat menüsü geri gelecek.Ama nasıl ve ne şekilde geleceği hakkında henüz kesin bir şey yok.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

< >
back to top