Windows9tr.Com içinde Arama

7 Temmuz 2013 Pazar

Çoklu Fotoğraf Boyutlandırma ve Dönüştürme



Light Image Resizer


Birden fazla resim ya da fotoğraf düzenlemek için bir program arıyorsanız yazıyı okumaya devam edin.Bazen çok fazla fotoğrafı aynı boyuta ya da aynı türe (jpg, png, gif vs..) dönüştürmemiz gerekebilir.Böyle durumlarda Windows üzerinde bir resim ya da fotoğrafın boyutunu veya türünü değiştirmek istediğimizde bunu toplu halde yapmamız mümkün değildir.Bu yüzden 3. parti programlardan yardım alırız.Light Image Resizer görüntüleri toplu halde boyutlandıracak ve dönüştürecek harika bir program.İndirmek için buradaki sayfayı ziyaret edin.


Light Image Resizer


Kurulum sırasında gereksiz araç çubuklarının ve arama sayfasının tarayıcınıza yerleşmesini engellemek için yukarıdaki adımda gelişmiş seçeneklerde bulunan üç yüklemeyi kaldırıp devam edin.


Light Image Resizer


Light Image Resizer nasıl kullanılır ? Kurulumdan sonra sağ tık menüye de bir kısayolu yerleşecektir.Boyutlandırmak ve dönüştürmek için bir veya birden fazla resmi seçip sağ tıklayın ve Light Image Resizer'ı seçin.


Light Image Resizer


Seçilen resimler programa eklenecektir.Burada yeniden boyutlandırma, tür değiştirme, efekt verme ve hatta toplu halde imza ekleme gibi uzun sürecek işlemleri bir tık ile yapabilirsiniz.Seçilen resimleri görme ekleme ve çıkarma, Model değiştirme, kopyalama klasörünü değiştirme gibi gelişmiş özellikleri var.Özelikle site yazarları imza ekleme özelliğini kullanarak resimlerinin çalınmasını önleyebilirler.Çok daha fazla gelişmiş seçenekleri bulunuyor programın.Mutlaka denemelisiniz.Programın bir çok özelliği ücretsiz olarak kullanılıyor olsa da bazı reklamlar ile sizi rahatsız edebilir.İyi bloglar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

< >
back to top