Windows9tr.Com içinde Arama

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Visual Studio 2013 Windows 8 için Geldiği Duyuruldu

Visual Studio 2013 Windows 8 İçin Geliyor!
Windows 8.1 için gün geçtikçe yeni özelliklerin şekillenmesiyle birlikte inceleme haberleri yazılmaya devam ediyor. Geçmişe gidecek olursak, yapılan testlerle en kararlı program çalıştıran Windows XP’den bu yana en istikrarlı çalışan Windows sürümü olması beklenen Windows 8, efsane uygulamalara %100 uyumluluk için oldukça fazla çaba sarf ediliyor.

Microsoft tarafından gelen açıklama arasında Adobe’den sonra uyumluluk konusundaki en büyük desteği yazılım geliştirme programının son sürümü olan Visual Studio 2013’e verecekleri yer alıyor. Kullanıcı tarafından saatler kazandıran katman mimarisi özelliğiyle satış rekorları kıran 2010 sürümünün ardından 20’den fazla özellik yeni güncellemeyle birlikte geliyor.

Şirketin resmi duyurusunda dikkatleri çeken ilk özellik ise profesyonel geliştiriciler için 5000’i aşkın yeni API’ye sahip olması. Windows 8.1 ile uyumluluk zirvesine çıkması beklenen Visual Studio 2013’e eklenen yeni API’ler sayesinde, bu sürümle yazılacak uygulamalar da yine Windows 8.1 ile tam uyumlu olabilecek.

Yeni güncellemesi gerçekleşen programın, kendi bünyesinde barındırdığı test konsolu sayesinde, bilgisayar performansının yeterli olup olmadığını, ağ’da herhangi bir sorun çıkıp çıkmayacağını test edilebiliyor.

Deneme sürümüyle Visual Studio 2013’ü yeniden tanımak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

< >
back to top