Windows9tr.Com içinde Arama

7 Temmuz 2013 Pazar

Zevkli Windows 8 Oyunları



Bu yazıda beğendiğim vakit geçirmek için birebir bir kaç oyun paylaşmak istiyorum.Oyunlar gerçekten çok ama çok zevklidir arkadaşlar.Tablet bilgisayarınızda ya da masaüstü bilgisayarınız da oynayabilirsiniz.Oyunları bulamıyorsanız mağazada arama yapmak için buraya bakın.Umarım beğenirsiniz.





Extreme Air Hockey Free


Extreme Air Hockey Free


Bu oyun genelde oyun salonlarında jeton alıp oynadığımız müthiş zevkli hokey oyunu.Arık jeton almanıza gerek yok.Windows 8'e özel mağazadan ücretsiz indirilebiliyor.Oyunda bilgisayara karşı zor kolay seçenekler mevcut.Aynı zamanda İnternet üzerinde bulunan bir skor tablosu var.İki fare takılıp karşılıklı oynama seçeneği de bulunuyor.Oyunu indirmek için mağazada oyun kategorisine bakın ya da arama yapın.Daha fazla bilgi için buraya bakın.





Rocket Game


Rocket Game


Türk bir geliştirici tarafından yapılmış şimdilik 6 bölümlük bir beceri oyunudur.Oyunda Roketi yön tuşları ile kontrol ederek engellere çarpmadan labirentin sonuna ulaştırmaya çalışıyorsunuz.3 ve 4. bölüm gerçekten zor.Umarım oyunun devamı gelir çünkü bitireli oldu baya.İndirmek için mağazada oyun kategorisine bakabilirsiniz.Ya da mağazada arama yapın.Daha fazla bilgi için buraya bakın.





JezzBall Glaxy


JezzBall Glaxy


Eskiler bilir.Bu oyun bilgisayarlarımızda İnternet olmadığında bile oynadığımız harika bir oyundur.Oyunda amaç hareket eden toplara değmeden alan daraltarak onları en küçük alana hapsetmek.Sağ tuş dikey, sol tuş yatay olarak kesim yapıyor.Bu oyunu aşırı derecede keyif verir uyarayım.Şiddetle denemenizi tavsiye ederim.Daha fazla bilgi için buraya bakın.





Pinball FX2 


Pinball FX2


Oyun bildiğimiz Pinball oyunu.Topu fırlatıp en yüksek puanı yapmaya çalışıyorsunuz.Bilmeyen yoktur sanırım.Yalnız oyun Pinball'ın grafik olarak aşırı gelişmiş versiyonudur.Bazı turlar bana karışık gelse de arada açıp oynuyorum.Grafik ve sesler harika.Oyun boyutu biraz büyüktür o yüzden yüklenmesi zaman alabilir.İndirmek için mağaza da oyun kategorisine bakın.Ya da mağazada arama yaparak bulabilirsiniz.Daha fazla bilgi için buraya bakın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

< >
back to top